• Annalina

De nieuwe wintercollectie ligt in de winkels!


Terwijl de zon hier hoog aan de hemel stond te branden, waren we in Italië druk bezig met het maken van winterschoenen. Die zijn in het voorjaar al door de winkeliers uitgekozen en besteld. Deze wintercollectie is weer een hele mooie, al zeg ik het zelf 😉

Er is gekozen voor luxe materialen, glanzende lak met een crocoprint, suedes met een zachte vleug, zachte kreuklak, shiny details en stoere nubucks. Dit alles in mooie herfsttinten.

Al deze mooie materialen zijn verwerkt in onze modieuze sneakers met veters en ritsen, comfortabele laarsjes met zachte lichtgewicht zolen en trendy loafers met leren flosjes en bitjes.


Zoals je kan zien op onze site zijn ze ook dit jaar weer heel mooi op de foto gezet. Dit keer hebben we de fotoshoot in de natuur gedaan, midden op de Brabantse Kampina. Dit prachtig, redelijk onbekend natuurgebied ligt bij ons om de hoek. Het is een aanrader om hier eens te gaan wandelen, het is er heerlijk rustig. Tijdens de fotoshoot zaten we bij een poeltje, het enige dat we hoorden waren de kikkers, die kwaakten de hele ochtend door.

Vanwege het licht waren we vroeg opgestaan, om zes uur ‘s-ochtends stonden we er al. Het is jammer dat we niet fluisterstil konden lopen met alle spullen, want anders hadden we vast reetjes en misschien zelfs wel zwijnen gespot.

In verband met Corona waren we maar met zijn drietjes, een mini-team vergeleken met de andere shoots, maar uiterst efficiënt. Voor de middag stond alles al op foto en film.

We zijn heel benieuwd wat je van onze nieuwe collectie vindt. Onze winkeliers (vind onze verkooppunten hier) doen hun uiterste best om je op gepaste afstand en met inzet van alle hygiënische maatregelen te helpen met het kiezen van de juiste, passende schoenen.


Deel je je nieuwe aanwinst op social media met #annalinashoes?

Succes met kiezen!