• Annalina

Hallo, ik ben Annalina..

Bijgewerkt op: 1 jul 2019

Hallo,

Wat leuk dat jullie mijn blog lezen, ik heb er zin in om leuke blogs te gaan schrijven. Maar eerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Annalina, 42 jaar en dol op schoenen.

Een paar maanden geleden had ik last van mijn voeten, een scherpe pijn onder mijn hiel. Even zoekend op het internet vond ik snel dat het waarschijnlijk hielspoor was. Omdat ik ook las dat het meestal niet echt te verhelpen is met gelzooltjes besloot ik om naar de podotherapeut te gaan. Hij bevestigde dat het hielspoor was. Ik kreeg steunzolen op maat die ik dagelijks moest dragen.


Thuisgekomen probeerde ik de zolen in al mijn schoenen, maar alleen in mijn oude sneakers pasten ze lekker. Ik liep al snel pijnvrij rond. De rest van mijn schoenen liet ik links liggen, zonder zooltjes voelde ik mijn hielen direct weer branden. Elke dag op mijn oude sneakers was geen doen, dus op naar de schoenwinkel. Hier werden mijn voeten opgemeten in lengte en breedte. Een openbaring, in plaats van 39 bleek ik 39,5 te hebben, met een H-breedte. Ik kon kiezen uit diverse schoenen in de juiste breedte- en lengtemaat. En overal pasten mijn zooltjes in. Wat een verschil! Mijn tenen hadden alle ruimte, maar toch zat ik stevig in de schoen. Alle schoenen waren lekker zacht, leer gevoerd en ademend. En bovendien zagen ze er goed uit, precies in het modebeeld. Ik kon kiezen uit pumps, loafers, sneakers en laarsjes. Helemaal tevreden met mijn keuze liep ik de winkel uit. Binnen een week stond ik er weer, voor mijn tweede paar. Nu kan ik ze wisselen, zodat ze steeds fris zijn.


Nu wil je natuurlijk weten welke schoenen ik gekozen heb? Nou, dat waren de schoenen van Annalina! (Goede naam toch?) Mooie schoenen, handgemaakt in Italië. Vraag ernaar bij je schoenwinkel, je voeten zullen er blij mee zijn.

Tot de volgende blog!


XOXO AnnalinaPS Heb je vragen? Over het kopen van schoenen of een probleem aan je voeten? Of wil je iets heel anders vragen? Je kan me altijd mailen op info@annalina.nl Of plaats een reactie onder dit blog.